Underviser: Pedro Oyarzo

Adresse: Hostrupsgade 17D, st.tv. Silkeborg, Danmark
Telefon: 50551959 eller 23437988
Typisk prisinterval for undervisning: 200-299 kr.
Bemærk! nogle ydelser kan have lavere eller højere pris. Den præcise pris vil fremgå af annonce.
Annoncer: Se annoncer oprettet af Pedro Oyarzo

Du skal være logget ind for at kunne skrive en besked til Pedro Oyarzo.

Biografisk information (CV, baggrund, erfaring m.m.)

Pedro Oyarzo er navnet som vil, sammen med guitarstrengenes bløde toneunivers, sætte sig fast i hukommelsen, efter du har overværet og oplevet ham og hans guitar. For det er alt hvad der skal til for at sende dig ud på en mediterende, reflekterende og ikke mindst mindeværdig auditiv rejse, som giver dig den inderste ro i sind og sjæl. “Hope”, “Elihel” og “Reflexions” er mere end blot udtryk og ord, disse er kompositioner kreeret af Pedro Oyarzo, som sender dig væk til den chilenske varme og de drømmende chilenske kyster. Den 59-årige komponist har en universitetsudannelse i klassisk musik og alt sin erfaring fra de varme bjergaromaer i det sydamerikanske Chile. Disse erfaringer omhandler bl.a. arbejde som musiklærer, dirigent for guitarorkestre og solist. Hans passions for musikken stoppede ikke, da han i 2011 blev forelsket og kom til Danmark for at gifte sig med hans danske kone.​

Han vidste at hans musik var ekstraordinær og han har siden arbejdet hårdt på at fremme sin musikalske tilstedeværelse og sine sproglige evner i dette yndige land. Med bopæl i Silkeborg har han optrådt som solist i byen utallige gange på steder som Galleri iLVIG, Gødvad Kirke, Mariehøj Kirke og Jysk Musikteater, men også udenbys på steder som Viborg Domkirke og University College Nord.

Derudover har han fremført støttekoncerter for plejehjem, handicappede og flygtninge i samarbejde med Venligboerne i Silkeborg, samt spillet til Danmarksindsamlingen af P4 Midt Vest i 2015, som gav livsmuligheder for tusindevis af mennesker i verdens fattigste egne.

For den Ultimate oplevelse skal du opleve Pedro Oyarzo i levende live, men ellers kan hans musik findes på pedrooyarzo.com og på Facebook​.